Παιδικά τμήματα

Τι είναι το Technokids Computer Curriculum;

Technokids Levels

Το Technokids Computer Curriculum είναι μια συλλογή από τεχνολογικά projects που βασίζονται στην μέθοδο Project Based Learning και είναι ένα σύνολο διαφορετικών θεματικών δραστηριοτήτων . Τα επίπεδα χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού και είναι τα εξής:Κύρια Χαρακτηριστικά

Project based Learning

Η μέθοδος Project Based Learning είναι μια εναλλακτική μέθοδος στη εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές ετοιμάζουν εργασίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.  Για την υλοποίησή τους χρησιμοποιούν κυρίως τις εφαρμογές Microsoft Office με κίνητρο θεματολογία  που εστιάζει στα ενδιαφέροντά τους και συμβαδίζει παράλληλα με τις δεξιότητες της κάθε ηλικίας.

Student Workbook

Το student workbook είναι το τετράδιο μαθητή για κάθε ενότητα που περιέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για την ολοκλήρωση εργασιών, καθώς και ασκήσεις εμπέδωσης διαφόρων τύπων (ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής κλπ).

Classroom projector

Τεχνολογικά εξελιγμένες αίθουσες με projectors

Πιστοποιημένοι δάσκαλοι

Ολοι οι δάσκαλοι που διδάσκουν στο εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι πιστοποιημένοι τόσο στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται αλλά και στη μεθοδολογία εκπαίδευσης των TechnoKids.

και επίσης ...

Τα τμήματα μας αποτελούνται από το πολύ οκτώ μαθητές, που αυτό κάνει το έργο του δασκάλου πιο εύκολο και παραγωγικό, δίνοντας του το χρόνο να ασχοληθεί με κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Τα TechnoKids ακολουθούν τις εξελίξεις της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και συνεχώς ενημερώνουν την διδασκόμενη ύλη καθώς και τον εξοπλισμό των αιθουσών.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα ήσυχο περιβάλλον που αφήνει τους μαθητές να παρακολουθήσουν το μάθημα χωρίς να τους αποσπάει την προσοχή ο ήχος της πόλης.